25 января 2019
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЕТАЛОН» ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ ВІДПОВІДНО ДО МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ АУДИТУ.

Метою проведення конкурсу є обрання на конкурсних засадах Аудитора для проведення аудиту фінансової звітності Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Еталон».

У конкурсі можуть брати участь Аудитори, які:

1) відповідають вимогам, встановленим Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» від 21.12.2017р. № 2258-VIII до Аудиторів, які можуть надавати послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес;

2) включені до відповідного розділу Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, які мають право проводити обов`язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

КРИТЕРІЇ ТА МЕТОДИКА ОЦІНКИ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Оцінка конкурсних пропозицій учасників здійснюється за такими критеріями:

1) вартість аудиторських послуг;

2) перелік послуг, що включаються в вартість;

3) оцінка додаткових витрат на залучення експертів, транспортні витрати на проїзд до місця проведення аудиту, витрати на проживання тощо під час проведення аудиту;

4) надання Аудитором консультації з питань бухгалтерського та податкового обліку та інших додаткових послуг.

УМОВИ ТА ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Завдання з обов’язкового аудиту фінансової звітності включає:

• підтвердження річної фінансової звітності з метою надання до ДКЦПФР (звітність емітента);

• підтвердження річної фінансової звітності з метою надання до Нацкомфінпослуг (Аудиторський звіт щодо підтвердження річної фінансової звітності);

• підтвердження річної спеціалізованої звітності страховика (Аудиторський звіт про надання впевненості щодо річних звітних даних страховика). Не допускаються до участі в конкурсі Аудитори, які:

• не відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» та цим Умовам;

• подали до участі в конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію.

Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

• коротке резюме про аудиторську фірму (реєстраційна інформація, види діяльності, посадові особи та інше);

• наявність передбачених законодавством України ліцензій, свідоцтв, сертифікатів та термін їх дії;

• перелік основних клієнтів із зазначенням контактних осіб та телефонних номерів, по яким є можливість із ними зв’язатись у разі необхідності;

• цінова пропозиція щодо розміру оплати за договором, розрахунок вартості послуг та порядок оплати послуг;

• будь-яку іншу інформацію, яка може бути корисною.

Дата початку проведення конкурсу – 25 січня 2019 року.

Строк подачі документів – до 04 лютого 2019 року включно.

Документи надсилайте, будь ласка, електронною поштою на адресу: Liudmyla.Palamarchuk@etalon.ua

Контактні особи: головний бухгалтер Паламарчук Людмила Володимирівна, тел.099 294-37-52.

Документи, що надійшли після встановленого строку або подані не в повному обсязі чи з порушенням умов Конкурсу, не розглядатимуться. Інформація про діяльність Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Еталон» може надаватись у разі необхідності та відповідно до запиту учасника конкурсу. Результати конкурсу будуть розглянуті на тендерному комітеті.

Про результати конкурсу повідомимо всіх учасників, що приймали участь, електронною поштою в термін не пізніше 11 лютого 2019 року.

Ноябрь
Октябрь
Сентябрь
Август