2 березня 2012
СК «Еталон» застрахувала майно клініки «Надія»

Страхова компанія «Еталон» уклала договір страхування майна київської клініки репродуктивної медицини «Надія». Договір вступив у дію з 14 лютого2012 року.

Відповідно до умов договору страхування, укладеного між Страховою компанією «Еталон» і ТОВ «Клініка репродуктивної медицини «Надія», застрахованими об'єктами є будівля клініки, а також медичне обладнання та інші товарно-матеріальні цінності, що належать страхувальникові. Страховий захист за договором поширюється на ризики: пожежа, стихійні лиха, пошкодження водою, протиправні дії третіх осіб і наїзд транспортних засобів. Агрегатна страхова сума за договором складає 46,9 млн. грн.

Клініка репродуктивної медицини «Надія» створена у червні 2006 року. Персонал клініки – фахівці в галузі репродуктивної медицини з досвідом більше 10-15 років. «Надія» здійснює свою благородну місію за допомогою сучасних методів допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ) та допологової діагностики.