8 червня 2011
Дніпропетровський офіс СК «Еталон» змінив адресу

З 06 червня 2011 року офіс Дніпропетровського представництва Страхової компанії «Еталон» змінив місцезнаходження. Тепер він знаходиться за адресою - 49000, м. Дніпропетровськ, вул. Леніна, 28.

Дніпропетровське представництво Страхової компанії «Еталон» переїхало в сучасну офісну будівлю, розташовану в центрі міста та оснащену всім необхідним для зручного і комфортного обслуговування клієнтів. Усі телефонні номери та електронні адреси залишилися незмінними.

Управління страхування по Дніпропетровській області СК «Еталон» - одне із потужних підрозділів Компанії, яке обслуговує велику кількість дніпропетровських підприємств різних сфер діяльності, а також клієнтів-фізичних осіб за всіма видами страхування. Більшість співробітників представництва має багаторічний досвід роботи у страховому бізнесі.

Регіональна мережа Страхової компанії «Еталон» налічує 26 регіональних управлінь страхування, розташованих в усіх обласних центрах України, АР Крим і місті Кривий Ріг, а також близько 30 відділень, що надають повний спектр страхових послуг юридичним і фізичним особам. Наразі регіональні підрозділи компанії - це повноцінні центри надання страхових послуг від укладання договорів страхування до врегулювання страхових випадків.