23 березня 2011
СК «Еталон» провела збори акціонерів

16 березня 2011 відбулися чергові річні загальні збори акціонерів Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Еталон». На зборах власники компанії заслухали звіт Голови Правління Бридуна Євгенія Володимировича про підсумки фінансово-господарської діяльності СК «Еталон» за 2010 рік.

У ході зборів акціонери компанії заслухали та затвердили звіти Правління та Наглядової ради Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія«Еталон» про результати фінансово-господарської діяльності у 2010 році. Робота Правління і всього колективу СК «Еталон» була визнана успішною, власники компанії відзначили виконання всіх стратегічних завдань, таких як виконання плану надходження страхових платежів, грамотне управління фінансовими потоками, розширення регіональної мережі, оптимізація страхового портфеля, удосконалення організаційної структури, скорочення постійних витрат і значне збільшення клієнтської бази.

Акціонери висловили своє бачення подальшого розвитку компанії, а також розглянули та затвердили план роботи Страхової компанії «Еталон» на поточний рік. Основними завданнями 2011 року визначено подальший ефективний розвиток регіональної мережі та оптимізація IT-системи, оновлення основних фондів, а також залучення до співпраці нових мережевих і системних клієнтів і партнерів.