14 сiчня 2011
Миколай Ніколенко провів семінар для співробітників СК «Еталон»

Напередодні новорічних свят навчальний семінар на тему «Організація роздрібних і корпоративних продажів у страховій компанії» для співробітників Страхової компанії «Еталон» провів відомий російський бізнес-тренер Миколай Петрович Ніколенко.

У семінарі, що пройшов 24 - 25 грудня у місті Києві, взяли участь керівники підрозділів з продажу центрального офісу, регіональних представництв, а також відділень Компанії. Семінар на тему «Організація роздрібних і корпоративних продажів у страховій компанії» викликав великий інтерес учасників – на ньому були висвітлені питання планування, організації і управління продажами в страховій компанії, детально розглянуті різні технології продажів страхових продуктів. Співробітники і роздрібної, і корпоративної вертикалей Компанії почерпнули з лекції нові знання та ідеї, які планують ефективно застосовувати в подальшій роботі.

Особливу вагу проведеному заходу надало поєднання бізнес-тренером у процесі навчання практичних і теоретичних знань та досвіду, що дозволило глибоко розкрити суть проблем, з якими доводиться стикатися співробітникам страхових компаній, а також запропонувати можливі шляхи їх вирішення. Практичні приклади ситуацій з життя, наведені паном Ніколенко, зробили лекцію більше насиченою і цікавою для слухачів.

Керівництво СК «Еталон» висловило вдячність Миколаю Петровичу Ніколенко за проведення навчання для персоналу Компанії.