20 жовтня 2010
СК «Еталон» визнано кращою страховою компанією у сфері туристичного страхування

З нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні 27 вересня цього року відбулось урочисте нагородження переможців акції «Лідери туризму м. Києва - 2010». Переможцем у номінації «Краща страхова компанія у сфері туристичного страхування» визнано Страхову компанію «Еталон».

Урочисте нагородження переможців акції «Лідери туризму м. Києва - 2010» відбулося у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років». На святі були присутні представники державних органів влади м. Києва та України, туристичних підприємств і ділових кіл, громадських організацій, навчально-учбових закладів. Нагороди отримали лідери туристичної індустрії міста у 21 номінації, які визначені відповідним рішенням комісії.

«Кращою страховою компанією у сфері туристичного страхування» авторитетним журі було визнано Страхову компанію «Еталон». Нагороду – диплом та пам‘ятний кубок було вручено директору департаменту особистого страхування Страхової компанії «Еталон» Ярославу Юзві, який курує напрямок туристичного страхування в компанії.

Страхова компанія «Еталон» вже більше шести років активно розвиває напрямок туристичного страхування, і за цей час здобула значний та бездоганний авторитет серед туристичних операторів, а також страховиків, що займаються цим видом страхування. Наразі компанія володіє повним спектром страхових продуктів, необхідних та цікавих широким колам суб’єктів туристичного бізнесу, а також особам, які здійснюють подорожі за кордон або по території України. Лідерство компанії у туристичному сегменті підтверджено багатьма нагородами різних туристичних асоціацій і спеціалізованих видань.