15 вересня 2010
В СК «Еталон» призначено нового заступника Голови Правління

Згідно з рішенням Наглядової ради Страхової компанії «Еталон», з 15.09.2010 року на посаду Заступника Голови Правління компанії призначена Валерія Багінська. На новій посаді В. Багінська відповідатиме за організацію та розвиток роздрібних та корпоративних продажів, а також за реалізацію стратегічних завдань компанії щодо динамічного розвитку бізнесу. Раніше посада заступника Голови Правління з продажів в організаційній структурі СК „Еталон” була відсутня.

Валерія Багінська народилася 15 вересня 1972 року у м. Києві. В 2001 році закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю «Банківська справа».

Трудову діяльність В. Багінська розпочала у банківській сфері, де працювала протягом десяти років. В 2008 році почала роботу у страховому бізнесі, очоливши управління по роботі з корпоративними клієнтами Страхової компанії «ПУСК». З червня 2009 року працює у Страховій компанії «Еталон» на посаді директора департаменту корпоративного бізнесу.

Нове призначення дозволить значно розширити перелік каналів корпоративних і роздрібних продажів, оптимізувати та структурувати роботу персоналу, а також підвищити ефективність роботи компанії в цілому та зміцнити її позиції на страховому ринку.