25 березня 2010
СК «Еталон» прийняла участь у Форумі фінансових директорів страхового бізнесу

Заступник Голови Правління Страхової компанії «Еталон» взяв участь в Першому Форумі Фінансових директорів страхового бізнесу, що пройшов 19 березня 2010 року в м. Києві.

У Форумі прийняли участь провідні фахівці страхового ринку – керівники компаній, фінансові директори, головні бухгалтери, актуарії, оцінювачі, а також представники консалтингових і фінансових компаній. На Форумі було представлено ряд цікавих доповідей, в яких фінансисти ділилися своїм досвідом вирішення різних задач, що виникають в сучасних ринкових умовах. Практично всі порушені питання викликали жвавий інтерес присутніх.

Заступник голови Правління з фінансів Страхової компанії «Еталон» Анатолій Сільченко виступив перед учасниками Форуму з доповіддю на тему «Маржинальний дохід і його аналіз як інструмент управління ціновою політикою страхової компанії при реалізації масових страхових продуктів». У своїй доповіді пан Сільченко акцентував увага на необхідності постійного проведення експрес-аналізу діючих тарифів і страхового портфеля для ефективного управління продажами. Доповідач поділився з колегами методикою, що використовується в СК «Еталон» і дозволяє швидко оцінити рівень рентабельності страхових продуктів і правильність тарифної політики. Він також відзначив, що одним з основних чинників успішного проведення подібних аналізів є тісна взаємодія актуарної, фінансової і андеррайтингової служб компанії.