29 сiчня 2008
Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату за програмою страхування позичальників банків на суму 180 789 грн.

Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 180 789 грн. за програмою добровільного особистого страхування «Позичальник». Про це повідомляє прес-служба Компанії з посиланням на Начальника Управління врегулювання збитків Копаєву Тетяну Олександрівну.

В лютому 2007 року 45-річний мешканець Закарпаття уклав кредитну угоду з однією з банківських установ на придбання автомобіля. Однією з обов’язкових умов цієї угоди було страхування життя і здоров’я позичальника. Договір страхування було укладено зі страховою компанією «Еталон» за програмою «Позичальник». Страхова сума за договором дорівнювала сумі отриманого кредиту та становила 202 тис. грн. Умовами договору передбачалась страхова виплата на випадок ушкодження або смерті внаслідок нещасного випадку, а також на випадок смерті внаслідок захворювання.

В серпні 2007 року страхувальник помер в результаті загострення захворювання. Протягом терміну дії кредитної угоди позичальник погасив лише незначну частину свого боргу, і на момент його смерті сума заборгованості, з урахуванням нарахованих процентів, майже дорівнювала початковій сумі кредиту. СК «Еталон», згідно з умовами договору страхування, здійснила виплату страхового відшкодування вигодонабувачеві — банку у розмірі 180 789 грн.

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 70 млн. грн.

На сьогодні СК«Еталон» має 23 ліцензії на здійснення 8 обов’язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує більш ніж 60 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

Липень
Травень