14 липня 2006
СК «Еталон» стала спонсором проведення Всеукраїнських дитячих змагань з футболу

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» стала спонсором проведення Всеукраїнських дитячих змагань з футболу, які проходять цим літом у всіх регіонах України. Організатором найбільш масових дитячих змагань став всеукраїнський клуб «Шкіряний м'яч» при Асоціації аматорського футболу України.

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн. В 2005 р. загальний обсяг зібраних страхових платежів становив 114,98 млн. грн. Сума страхових відшкодувань — 77,42 млн. грн., рівень страхових виплат становить 67,3 проц. На 01.01.2006 р. страхові резерви склали 55,62 млн. грн., чистий прибуток -79,64 млн. грн.

На сьогодні ЗАТ СК «Еталон» має 16 ліцензій на здійснення 10 обов’язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує на ринку більш ніж 60 страхових продуктів фізичним і юридичним особам через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України, відділення банку «Аваль», а також через відділення «Укрпошти» у м. Києві, м. Донецьку і Донецькій області.

Сiчень