13 грудня 2005
СК «Еталон» за 11 місяців п. р. виплатила майже 1,4 млн. грн. відшкодувань за договорами майнового страхування

Сума страхових відшкодувань, сплачених страховою компанією «Еталон» з початку п.р. у зв'язку з настанням страхових випадків із страхування майна досягла 1,4 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба компанії з посилання на начальника відділу врегулювання збитків за договорами особистого та майнового страхування Тетяну ЛАПЕНКОВУ.

Серед найбільш значних виплат, за її словами, — страхове відшкодування ресторації у Закарпатській області, торговельному та сільськогосподарському підприємствам Автономної Республіки Крим.

Як повідомила Т. ЛАПЕНКОВА, підприємство у Закарпатській області отримало страхове відшкодування збитків, понесених внаслідок пожежі та ліквідації вогню, що пошкодив приміщення ресторану, що знаходиться у будинку — пам'ятнику архітектури. За результатами проведеної експертизи страхувальнику було перераховано близько 210 тис. грн.

Торговельне підприємство у Криму понесло збитки внаслідок стихійного явища — дуже сильної зливи, що призвела до затоплення складських приміщень підприємства та пошкодження товарів побутової хімії. Страхове відшкодування за цим випадком перевищило 80 тис. грн.

Сільськогосподарське підприємство, як повідомила Т. ЛАПЕНКОВА, постраждало від зливи з градобоєм, внаслідок чого було пошкоджено посіви озимої пшениці. За результатами проведених розрахунків страхувальнику перераховано страхове відшкодування в сумі понад 100 тис. грн.