28 грудня 2020
СК «Еталон» розробила умови з добровільного страхування професійної відповідальності суб’єкта аудиторської діяльності

Професійна діяльність аудиторів (аудиторських компаній) в Україні регулюється Законом України "Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність". Відповідно до ч. 2 ст. 43 вищевказаного Закону суб’єкту аудиторської діяльності забороняється надавати послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності без чинного договору страхування цивільно-правової відповідальності перед третіми особами.

Враховуючи це, а також з метою задоволення попиту на страховому ринку, Страхова компанія «Еталон» розробила умови з добровільного страхування професійної відповідальності суб’єкта аудиторської діяльності. Споживачами даного продукту є як фізичні особи (аудитори), що мають відповідну кваліфікацію, практичний досвід, так і юридичні особи (аудиторські фірми), зареєстровані в установленому законодавством порядку, та включені до Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності.

Договором страхування передбачено захист від ненавмисних помилок, недбалості Страхувальника під час здійснення ним професійної діяльності, що призвели до несподіваного та ненавмисного заподіяння збитків майновим інтересам третіх осіб, в тому числі замовнику аудиторських послуг. До страхових ризиків також відноситься ненавмисна втрата, знищення або пошкодження документів, які належать клієнту Страхувальника, під час проведення аудиту.

Наявність укладеного договору одночасно є не тільки обов’язковою умовою законодавства України, але й забезпечує фінансову стабільність, професійний статус та високий рівень довіри до аудиторської компанії з боку потенційних клієнтів.

За договором страхування може бути застрахована як вся професійна відповідальність аудитора, так і відповідальність тільки за окремим контрактом із споживачем аудиторських послуг.

Страхова сума (ліміт відповідальності) встановлюється за згодою Сторін.

Вартість страхування залежить від досвіду діяльності Страхувальника та її обсягів, а також від історії можливих збитків за попередні роки та інших чинників.

На сьогоднішній день страхування відповідальності залишається одним із пріоритетних напрямів діяльності СК «Еталон», що постійно розвивається та вдосконалюється. Компанія розширює спектр страхових продуктів як з цивільної відповідальності перед третіми особами, так і з професійної, та готова надавати якісні послуги за вищевказаними видами страхування у будь-якій точці України.

 

Архів

2020
Лютий
Сiчень

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»