18 сентября 2017
День страховика на г. Говерла або досягнення нових вершин Страховою компанією "Еталон"!

17 вересня співробітники страхових компаній України святкують професійне свято. За двадцять шість років подолано величезний шлях для створення та становлення професійних колективів, спеціалістів як у теорії так і у практиці, наукового підґрунтя, практичного досвіду, фінансових резервів, лояльного ставлення до клієнтів, дружніх зв’язків між партнерами та оперативності і кваліфікованого підходу в процесі врегулювання страхових випадків. Нарешті спільними зусиллями ми – страховики - досягли того, що вже третій рік маємо власне свято! І нехай у наших клієнтів буде менше привидів звертатися до нас по допомогу. Нехай Страхування асоціюється лише з впевненістю, захистом та підтримкою, а також з подорожами, перед якими купується поліс, та з придбанням власної квартири чи машини, перед купівлею яких оформлюється договір страхування. Страхова компанія «Еталон» двадцять чотири роки впевнено крокує шляхом українського страхування, разом з колегами та партнерами створюючи історію. На шляху неодноразово зустрічалися з кризами та проблемами, з негодою та вітром змін, але йшли вперед не дивлячись ні на що, знаючи, що йдемо до спільної мети – бути надійною опорою та підтримкою для клієнтів. І ось у цьому році, на День Страховика, Страхова компанія «Еталон» досягла чергової вершини - Гове́рли — найвищої гори та найвищої точки на території України. Сходження на Говерлу стало символічним. Так само через труднощі і в негоду, в колі надійних друзів, долаючи час і кілометри, ми піднялись на вершину. Вдихнули чистого повітря, зарядилися енергією сонця, помилувалися безкрайніми просторами України та зарядилися силами для нових звершень. Зі святом Вас, колеги!

Ноябрь
Август
Июль
Январь