4 квiтня 2018

Страхова компанія "Еталон" увійшла до складу учасників Асоціації "Страховий бізнес".

В даний час до складу Асоціації "Страховий бізнес" входить 29 компаній. Асоціація та її учасники є активними учасниками процесу розвитку страхового ринку в Україні, імплементації в законодавчу і нормативну бази в страхуванні провідного іноземного досвіду та практик з урахуванням специфіки і рівня розвитку українських компаній, макроекономічних показників.

Страхова компанія "Еталон" працює на страховому ринку України майже 25 років (заснована в 1993 році). Є асоційованим членом МТСБУ. Має 26 ліцензій на здійснення 10 обов'язкових і 16 добровільних видів страхування. Компанія має в своєму розпорядженні мережу представництв по Україні (24 відділення і точки продажів). Ми пропонуємо своїм клієнтам понад п'ятдесят страхових продуктів за основними видами страхування. СК "Еталон" - це сучасна високотехнологічна компанія, яка використовує в своїй роботі власні IT-системи та передове програмне забезпечення від провідних розробників.

Грудень
Листопад