5 листопада 2015
СК «Еталон» виграла тендер ДП «Маріупольський морський торговельний порт»

Страхова компанія «Еталон» виграла тендер на страхування парку наземних транспортних засобів, оголошений Державним підприємством «Маріупольський морський торговельний порт».

Відповідно до умов договору страхування наземних транспортних засобів, укладеного Страховою компанією «Еталон» і ДП «Маріупольський морський торговельний порт», на страхування прийнято парк з 10 легкових автомобілів, що належать страхувальникові. Покриття передбачає страхування від усіх ризиків та розповсюджується на територію України. Загальна страхова сума за договором складає 2 622 тис. грн.

СК «Еталон» також співпрацює з «Маріупольським морським торговельним портом» у напрямі обов‘язкового страхування автоцивільної відповідальності. В подальших планах - розширення співпраці з портом у інших сферах страхування.

Маріупольський морський торговельний порт був відкритий в 1889 році і є одним з найстаріших портів України. Наразі Маріупольський порт входить до трійки найбільших портів України. Потужності порту дозволяють переробляти понад 12 млн. тон вантажів на рік. У причалів приймаються судна довжиною до 240 м, з осадкою 8 м. Це найбільший і найрозвинутіший порт Азовського моря.