НОВИНИ КОМПАНІЇ

3 лютого 2015
СК «Еталон» уклала договір медичного страхування з адвокатською конторою «Коннов і Созановський»

Страхова компанія «Еталон» переуклала на новий річний термін договір медичного страхування співробітників адвокатської контори «Коннов і Созановський».

У рамках підписаного договору добровільного медичного страхування Страхова компанія «Еталон» надала гарантії організації та оплати медичних послуг для співробітників адвокатської контори «Коннов і Созановський». Спеціально розроблена програма страхування передбачає надання застрахованим особам амбулаторно-поліклінічної, стаціонарної, швидкої медичної та стоматологічної допомоги на базі провідних комерційних та відомчих медичних закладів по всій території України, а також включає комплекс профілактичних заходів (щорічний профогляд, вітамінопрофілактика, профілактика захворювань, що викликані постійною роботою з комп'ютером та ін.) Крім того, стандартне страхове покриття розширено за рахунок спеціальних опцій, які передбачають діагностику та лікування туберкульозу, цукрового діабету, а також онкозахворювань. Загальна страхова сума за договором склала 1,2 млн. грн.

У зв'язку з укладеним договором директор департаменту особистого страхування Страхової компанії «Еталон» Ярослав Юзва зазначив: «Наше співробітництво з адвокатською конторою «Коннов і Созановський» триває вже більше п'яти років і для нас вкрай важливо надати постійному партнерові страхову послугу на найвищому рівні, що повністю задовольнить його очікування, тому ми пішли на суттєве розширення страхового покриття, передбаченого стандартними програмами. Медичне страхування персоналу давно є частиною мотиваційного пакету компанії «Коннов і Созановський» і дуже важливо, що і в кризовий період, коли багато хто намагається скоротити витрати на персонал, керівництво продовжує піклуватися про співробітників, усвідомлюючи значимість і ефективність такого заходу».

Страхова компанія «Еталон» пропонує широкий спектр програм добровільного медичного страхування, що розрізняються наповненням медичними послугами, рівнем медичних закладів, на базі яких відбувається обслуговування застрахованих, ціновою політикою. Компанія має великий досвід обслуговування як індивідуальних, так і корпоративних договорів страхування (до кількасот осіб).

 

Архів

2015

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»