28 сiчня 2013
Страхова компанія «Еталон» нагородила кращих співробітників

17 – 18 січня 2013 року Страхова компанія «Еталон» провела нараду керівників структурних підрозділів Компанії, присвячену підведенню підсумків діяльності у 2012 році.

Нараду керівників структурних підрозділів СК «Еталон», присвячена підведенню підсумків 2012 року та визначенню планів на 2013 рік, було проведено в одному з фешенебельних київських бізнес-центрів. З інформацією про досягнення Компанії, а також щодо подальшої стратегії діяльності, виступив Голова Правління Юрій Нечипоренко. Зокрема, він висловив подяку менеджерам та колективам структурних підрозділів, що досягли високого рівня виконання планових показників. Серед кращих підрозділів були виділені управління страхування по Харківській, Луганській, Черкаській, Донецькій областях, а також Київська обласна дирекція. За особисті досягнення та великий внесок у роботу Компанії кращі співробітники були нагороджені Почесними грамотами. Нагороди за багаторічну віддану працю – подяки Наглядової Ради СК «Еталон», отримали два члени Правління Компанії – Анатолій Сільченко та Євгеній Блізнєцов. Колектив щиро привітав своїх колег.

У рамках наради топ-менеджментом Страхової компанії «Еталон» були оприлюднені основні цілі і завдання на 2013 рік, а також визначені основні напрями розвитку бізнесу, що сприятиме успішній і стабільній подальшій роботі Компанії.

Червень