17 грудня 2012
CК «Еталон» виплатила 119,0 тис. грн. за договором страхування сільськогосподарських ризиків

Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 119,0 тис. грн. за договором страхування сільськогосподарських культур.

Договір страхування посівів, за яким сплачено відшкодування, був укладений з одним із сільськогосподарських підприємств Херсонської області, що вже декілька років співпрацює з СК «Еталон». Внаслідок несприятливих погодних умов вимерзли посіви озимого ячменю, що належать страхувальнику, на площі 119,5 гектарів. Сума страхового відшкодування розрахована на підставі висновку незалежної експертизи та виплачена страхувальникові декількома траншами.

Останнім часом страхування сільськогосподарських ризиків все більше користується попитом на українському ринку. У розпорядженні Страхової компанії «Еталон» є продукти зі страхування сільськогосподарських рослин, тварин, спеціалізованої техніки, майбутнього врожаю, заставного майна сільгоспвиробників та ін.