30 сiчня 2012
СК «Еталон» впровадила програму добровільного страхування загальноцивільної відповідальності перед третіми особами на час виконання робіт (експлуатації машин) підвищеної небезпеки

Страхова компанія «Еталон» ввела в дію нову програму страхування загальноцивільної відповідальності перед третіми особами на час виконання робіт (експлуатації машин) підвищеної небезпеки. Програма розроблена відповідно до положень Постанови Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 № 1107 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (використання) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки».

Програмою добровільного страхування відповідальності Страхової компанії «Еталон» передбачається можливість страхування ризиків нанесення шкоди життю, здоров'ю та майну третіх осіб внаслідок виконання робіт та/або експлуатації машин підвищеної небезпеки. Наявність такого договору може бути однією з умов отримання підприємствами дозволу на проведення визначених «Порядком» видів робіт. Споживачами даного страхового продукту є широкий перелік підприємств різних сфер діяльності. Новою програмою СК «Еталон» передбачений оптимальний набір ризиків, що приймаються на страхування, і мінімальний розмір франшизи, що позитивним чином позначається на розмірі страхового тарифу, а також чітко визначені договором порядок та строки виплати відшкодувань за страховими випадками. Страхова сума та ліміти відповідальності визначаються за погодженням сторін, але не менше 50 000 грн.

Страхування відповідальності є одним із пріоритетних напрямів діяльності СК «Еталон». Компанія пропонує програми страхування загальноцивільної відповідальності перед третіми особами, професійної відповідальності охоронних фірм, митних брокерів, адвокатів, нотаріусів та ін. і постійно розширює перелік страхових продуктів за даним напрямом.