12 грудня 2011
Головою правління CК «Еталон» призначений Юрій Нечипоренко

Відповідно до рішення Наглядової ради Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Еталон», з 8 грудня 2011 головою правління компанії призначений Юрій Нечипоренко, замість звільненого за власним бажанням Євгенія Бридуна.

Нечипоренко Юрій Володимирович працює в Страховій компанії «Еталон» з квітня 2011 року. Раніше він обіймав посаду першого заступника голови правління і займався питаннями розвитку регіональної мережі, а також співпраці з кредитно-банківськими установами. До приходу в компанію, впродовж десяти років, пан Нечипоренко працював у банківській сфері, займаючись різними напрямками фінансової діяльності.

Приступаючи до обов'язків голови правління Страхової компанії «Еталон», пан Нечипоренко наголосив, що компанія і далі продовжуватиме дотримуватися обраної стратегії, що дозволила їй у поточному році досягти значної позитивної динаміки за основними економічними показниками - ріст страхових платежів за 9 місяців 2011 року склав практично 40%. «В той же час ми здійснимо деякі структурні зміни, які дозволять більш ефективно управляти компанією, а також гнучко реагувати на всі зміни ринкової ситуації», - зазначив Ю. Нечипоренко.