31 серпня 2011
СК «Еталон» застрахувала аеропорт «Сімферополь»

Страхова компанія «Еталон» уклала договір добровільного страхування майна ВАТ «Міжнародний аеропорт «Сімферополь». Загальна страхова сума за договором склала більше 38 млн. грн.

Страхова компанія «Еталон» та Міжнародний аеропорт «Сімферополь» підписали договір страхування майнового комплексу, що належить аеропорту. Відповідно до умов договору, страховим захистом забезпечені будівлі та споруди підприємства від ризиків пожежі, стихійних лих, вибуху, пошкодження водою із систем водопостачання та каналізації, протиправних дій третіх осіб, наїзду транспортних засобів та інші.

Договір страхування укладено Кримським регіональним представництвом СК «Еталон», що є одним з найбільш успішних підрозділів компанії. У найближчих планах керівництва представництва розширення співпраці з аеропортом в інших сферах страхування.

Міжнародний аеропорт «Сімферополь» є головним аеропортом АР Крим та одним з найбільших в Україні. Був побудований у 1936 році, на даний момент функціонує 4 термінали і 2 злітно-посадкові смуги.