19 серпня 2011
СК «Еталон» здійснила репатріацію з Росії

Страхова компанія «Еталон» 6 серпня 2011 року здійснила репатріацію останків загиблого в Росії туриста, застрахованої в компанії за програмою страхування подорожуючих за кордоном.

Страховий випадок стався 2 серпня у віддаленому куточку Алтаю (Росія). Група українських туристів-екстремалів сплавлялася по одній з гірських річок. Внаслідок перекидання катамарана один з учасників експедиції, застрахований в СК «Еталон» за програмою страхування подорожуючих, потонув, двоє з туристів отримали численні травми.

Репатріація застрахованого в Україну була сильно ускладнена повною відсутністю у членів туристичної експедиції засобів зв'язку, а також віддаленістю місця події від населених пунктів. СК «Еталон» та її асистуючий партнер компанія «Смайл-сервіс» доклали максимум зусиль для організації транспортування і швидкого оформлення необхідних документів. Автомобілем тіло загиблого було доставлено до міста Горноалтайськ, звідки літаками до Москви, потім до Києва.

Сума витрат за цим страховим випадком склала 4 050 євро і буде оплачена Страховою компанією «Еталон» на умовах договору з асистуючою компанією.

Колектив СК «Еталон» висловлює щирі співчуття родичам загиблого.