7 грудня 2010
Чернівецьке представництво СК «Еталон» змінило адресу

З 1 грудня 2010 року регіональне управління страхування по Чернівецькій області Страхової компанії «Еталон» розпочало роботу в новому офісі, розташованому за адресою: м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 110. Телефони Чернівецького представництва не змінилися - (0372) 58-62-84, 58-62-85.

Чернівецьке представництво Страхової компанії «Еталон» надає повний спектр страхових послуг для фізичних і юридичних осіб. Серед клієнтів компанії – найбільші підприємства і організації міста Чернівці. Співробітники компанії приділяють велику увагу поліпшенню якості їх обслуговування, у першу чергу, при врегулюванні збитків, завдяки чому СК «Еталон» має в регіоні репутацію надійного ділового партнера.

Наразі регіональна мережа Страхової компанії «Еталон» налічує 26 регіональних управлінь страхування, розташованих в усіх обласних центрах України, АР Крим і місті Кривий Ріг, а також більше 30 відділень, що пропонують страхувальникам близько 50 страхових продуктів. Регіональні підрозділи компанії – це повноцінні центри надання страхових послуг від укладання договорів страхування до врегулювання страхових випадків.