НОВИНИ КОМПАНІЇ

13 жовтня 2010
Страхова компанія «Еталон» проводить Управлінські поєдинки для студентів Національного університету державної податкової служби України в рамках акції «Еталон-Студент»

З 5 жовтня 2010 року Страхова компанія «Еталон» розпочала проведення акції «Еталон-Студент» для студентів Національного університету державної податкової служби України (м. Ірпінь).

Основною метою організації акції «Еталон – Студент» є поглиблення та вдосконалення учбового процесу, втілення практичного досвіду представників бізнес - еліти, визначення найбільш талановитих студентів з метою залучення їх до співпраці, створення кадрового резерву, а також популяризація страхування серед студентів та професорсько-викладацького складу університету.

В рамках акції «Еталон-Студент», студентам університету буде надано можливість укладання договорів страхування на пільгових умовах та прийняти участь у розіграші цінних призів. Крім того, в рамках акції, Страхова компанії «Еталон» організувала проведення великого навчального заходу для студентів, який складається з лекції на тему «Стратегія ведення ділових переговорів», а також безпосередньо Управлінських поєдинків.

Управлінські поєдинки – це унікальна навчальна технологія, створена Володимиром Тарасовим (Талліннська Школа Менеджменту) у 1985 році. Дана технологія, спрямована на навчання та підготовку лідерів, розвиток у керівників розуміння ситуації, що склалася, правильної оцінки індивідуальних якостей співрозмовника, прийняття стратегічно важливих управлінських рішень, які допомагають домогтися потрібного результату. Методика успішно працює в Естонії, Росії, Молдові та Білорусі.

Навчальний захід для студентів Національного університету державної податкової служби України підготовлений і проведений Головою правління Страхової компанії «Еталон» кандидатом економічних наук, доцентом Євгенієм Бридуном. Підготовлена ним лекція побудована на прикладах з реального бізнесу, та окрім теоретичних засад, дає великий перелік інструментів для ефективного проведення ділових переговорів.

До журі Управлінських поєдинків, модератором яких також був Євгеній Бридун, були запрошені шановані в Ірпінському регіоні представники влади, бізнесу, а також представники викладацького складу університету:

• Михайлишин Ігор Михайлович - заступник міського Голови м. Ірпінь;

• Андрійкевич Володимир Валерійович - начальник відділення №55 м. Ірпінь ВАТ КБ «Надра»;

• Тарасов Володимир Зіновійович - директор дитячої юнацької спортивної школи м. Ірпінь;

• Євтушенко Ганна Іванівна - кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри фінансового менеджменту Національного університету державної податкової служби;

• Познякова Людмила Олексіївна - кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри фінансових ринків та фінансових послуг Національного Університету державної податкової служби України;

• Рудая Марина Ігорівна - кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансових ринків та фінансових послуг Національного Університету державної податкової служби України;

• Островерха Рита Едуардівна - кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри бухгалтерського обліку Національного Університету державної податкової служби України;

• Грек Віктор Ігоревич – директор Управління страхування по Києву та Київській області Страхової компанії «Еталон» ;

• Бридун Євгеній Володимирович - кандидат економічних наук, доцент, Голова Правління Страхової компанії «Еталон».

Участь в Управлінських поєдинках прийняли 16 кращих студентів факультету фінансів та банківської справи Університету державної податкової служби України. Перемогу одержав Євген Заграничний. Він отримав відповідний сертифікат та подарунки від організатора заходу – Страхової компанії «Еталон».

 

Архів

2010

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»