17 вересня 2010
СК «Еталон» провела навчання для співробітників корпоративної вертикалі

Страхова компанія «Еталон» провела дводенний навчальний семінар для фахівців корпоративної вертикалі регіональних структурних підрозділів компанії. Семінар пройшов 10 - 11 вересня у місті Косів Івано-Франківської області.

Головною метою проведення семінару, організованого силами співробітників центрального офісу СК «Еталон», було поглиблення професійних знань та навичок персоналу для підвищення ефективності та забезпечення комплексного підходу в роботі з корпоративними клієнтами. Програмою семінару було передбачено великий обсяг теоретичних та практичних занять з майнового та особистого страхування. Велику увагу було приділено ознайомленню та опрацюванню навичок спілкування з клієнтами та систематизації роботи.

Мальовничий куточок Прикарпаття, де проходив семінар, сприяв і жвавому спілкуванню учасників семінару у вільний час. Співробітники мали можливість обговорити між собою, а також з топ-менеджерами компанії різноманітні питання, а також обмінятися досвідом та поділитися планами і сподіваннями.

Систематичне проведення навчання та підвищення кваліфікації персоналу дуже позитивно впливає на загальну ефективність роботи компанії, обсяги збору страхових платежів, лояльність клієнтів до СК «Еталон», а також є вагомим мотиваційнім фактором для співробітників.