17 вересня 2009
CК «Еталон» виплатила 106,7 тис. грн. за договором страхування сільськогосподарських ризиків

Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату страхового відшкодування у розмірі 106,7 тис. грн. за договором страхування сільськогосподарських культур.

Договір страхування посівів, відповідно до якого виплачено відшкодування, був укладений з одним з сільськогосподарських підприємств Миколаївської області, що вже декілька років э клієнтом СК «Еталон». Унаслідок несприятливих погодних умов загинули посіви ріпаку на одному з полів, що належать страхувальникові. Відшкодування виплачене декількома траншами.

Страхування сільськогосподарських ризиків є пріоритетним напрямом діяльності для ряду регіональних підрозділів страхової компанії «Еталон», у зв'язку з цим фахівцями компанії постійно ведеться робота по розробці і реалізації нових програм страхування для сільськогосподарської галузі. В розпорядженні компанії є продукти по страхуванню сільськогосподарських рослин, тварин, спеціалізованої техніки, майбутнього урожаю, заставного майна сільгоспвиробників і інші.