НОВИНИ КОМПАНІЇ

29 травня 2009
СК «Еталон» уклала договір про співробітництво із Кредитпромбанком

Страхова компанія «Еталон» уклала договір про співробітництво з ВАТ «Кредитпромбанк».

У рамках підписаного договору сторони планують реалізацію взаємовигідного проекту, спрямованого на надання комплексних фінансових послуг клієнтам. Основною метою даного проекту є забезпечення сучасного, безпечного, високоякісного, комфортного комплексного обслуговування клієнтів - юридичних і фізичних осіб. Уже сьогодні у всіх відділеннях Кредитпромбанку можна придбати поліси обов'язкового страхування автоцивільної відповідальності СК «Еталон», надалі планується розширення переліку страхових продуктів, що реалізовуватимуться через банківську мережу.

Сьогодні СК «Еталон» одна із самих високотехнологічних страхових компаній України. Завдяки автоматизації фронт-офісних операцій, фінансовій стійкості, порядності, а також зваженій політиці виплати страхових відшкодувань, «Еталон» обирає у якості свого партнера велика кількість крупних банківських установ.

Кредитпромбанк - стабільна фінансова структура, що системно розвивається, та протягом дванадцяти років успішно працює на ринку банківських послуг. Банк активно нарощує масштаби діяльності шляхом збільшення обсягу операцій на фінансовому ринку й розширення регіональної структури. На сьогоднішній день мережа Кредитпромбанку складається з 188 філій і відділень, які охоплюють усі адміністративно-територіальні одиниці країни.

«Український фінансовий ринок, як і світовий, постійно підлягає істотним якісним і кількісним змінам, які полягають в ускладненні його структури й посиленні конкуренції. У такому середовищі ефективно розвиватися зможуть тільки великі банки й страхові компанії, що мають значний рівень капіталізації. Надаючи стандартні набори послуг, банки та страхові компанії стали більше уваги приділяти підвищенню якості обслуговування клієнтів і оптимізації витрат, пов'язаних з операційною діяльністю. Також необхідною умовою їх подальшого розвитку стає пошук нових і альтернативних форм діяльності» - прокоментував початок реалізації спільного проекту голова правління СК «Еталон» Євгеній Бридун.

 

Архів

2009

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»