22 сiчня 2009
Голова Правління СК «Еталон» увійшов до рейтингу «Гвардія керівників – 2008»

Голова Правління ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» Юрій Петров увійшов до ТОП-25 галузевого рейтингу найуспішніших керівників страхових компаній, опублікованого журналом «Гвардія». Рейтинг «Гвардія керівників – 2008» складений на підставі анкетування респондентів (топ-менеджерів ключових галузей економіки) і незалежних оцінок членів Експертної ради рейтингового журналу «Гвардія».

З метою підвищення об'єктивності рейтингу його методологія і методика були погоджені з провідними експертами України у сфері економіки і представниками ділової громадськості. В основі складання рейтингу лежить системний інтегрований підхід до оцінювання, що враховує всі складові репутації і професіоналізму керівника: ефективність управління, конкурентоспроможність і якість продуктів, комунікабельність, рівень соціальної відповідальності і ділової репутації.

«Оцінка репутації керівника – це, безумовно, оцінка репутації всієї компанії, її команди. І те, що нами отримана висока оцінка в досить складний «кризовий» період, говорить про правильно обраний напрям руху, ефективність рішень що приймаються » - відзначив Юрій Петров.