9 жовтня 2008
СК "Еталон" стала учасником "Будівельного страхового пулу України"

Страхова компанія "Еталон" підписала Меморандум про створення в Україні добровільного об'єднання страховиків "Будівельний страховий пул". Підписання документа відбулося в Лізі страхових організацій України 8 жовтня 2008 року. Меморандум підписаний у рамках Угоди про співробітництво між Лігою страхових організацій України й Українською будівельною асоціацією за підтримки Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та Міністерства регіонального розвитку і будівництва України, а також представників страхового ринку.

Метою створення Пулу є забезпечення всебічного надійного страхового захисту всіх учасників інвестиційно- будівельних проектів в Україні. Основним принципом взаємодії страхових компаній у рамках створеної організації є єдина для всіх членів Пулу політика страхування та виплат, спрямована на забезпечення гарантії оптимального страхового покриття й оперативного відшкодування збитків страхувальникам.

"Створення Будівельного страхового пулу є ще одним значним кроком на шляху вступу України в ЄС, виводячи країну на новий рівень інвестиційної привабливості", - відзначив голова правління СК "Еталон" Юрій Петров.

Липень
Травень