1 вересня 2008
СК "Еталон" оголошує про проведення акції для своїх клієнтів

З 01 по 30 вересня 2008 року ЗАТ "Страхова компанія "Еталон" проводить акцію для своїх клієнтів.

За умовами акції страхувальники-фізичні особи, які укладуть в вересні 2008 року договори страхування у відділеннях компанії, матимуть можливість виграти призи - туристичні путівки для відпочинку у Єгипті та поліси страхування подорожуючих на період поїздки. Акція діє на всій території України.

Партнером Акції виступає туристична компанія "Туртесс Тревел" - один з найбільших туристичних операторів по Туреччині, Єгипту, Таїланду та Об?єднаним Арабським Еміратам, а також отелі Єгипту.

СК "Еталон" і компанія "Туртесс Тревел" активно співробітничають уже більше чотирьох років. Поліси страхування виїжджаючих за кордон від СК "Еталон" є обов'язковою складовою всіх туристичних пакетів, що реалізує "Туртесс Тревел". Реалізація спільного рекламного проекту є яскравим вираженням взаємоповаги, довіри й прагнення до розвитку партнерських відносин.

СК "Еталон" створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 70 млн. грн.

На сьогодні СК "Еталон" має 23 ліцензії на здійснення 8 обов'язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ "Страхова компанія "Еталон" є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК "Еталон" пропонує більш ніж 60 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

Липень
Травень