20 лютого 2008
Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату за програмою страхування позичальників банків на суму 195 000 грн.

Страхова компанія «Еталон» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі 195000 грн. за програмою добровільного особистого страхування «Позичальник». Про це повідомляє прес-служба Компанії з посиланням на начальника Управління врегулювання збитків Тетяну Копаєву.

У листопаді 2007 року 34- річний мешканець АР Крим уклав кредитний договір з однією з банківських установ. Відповідно до вимог кредитної угоди, позичальником був укладений договір страхування зі страховою компанією «Еталон». Умовами договору передбачалася страхова виплата на випадок смерті в результаті нещасного випадку або захворювання. Страхова сума за договором відповідала сумі отриманого кредиту й склала 195 тис. грн.

У грудні 2007 року страхувальник помер внаслідок ДТП, не встигнувши здійснити жодного платежу в рахунок погашення своєї заборгованості перед банком. СК «Еталон», відповідно до умов договору страхування, здійснила виплату страхового відшкодування вигодонабувачу — банку в розмірі 195 000 грн.

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 70 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 23 ліцензії на здійснення 8 обов’язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує більш ніж 60 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

Липень
Травень