8 листопада 2006
СК «Еталон» підвела підсумки роботи за дев'ять місяців 2006 року

13 жовтня 2006 СК «Еталон» провела чергову нараду керівників структурних підрозділів за підсумками роботи в третьому кварталі 2006 року, повідомляє прес-служба компанії з посиланням на голову правління Юрія Петрова.

На нараді були присутні акціонери, члени правління компанії, а також керівний склад центрального офісу та регіональних структурних підрозділів СК «Еталон».

Ю. Петров повідомив, що загальна сума страхових платежів, зібраних компанією за 9 місяців, склала 52 763,3 тис. грн., в т. ч. особисте страхування — 10 143,8 тис. грн., майнове страхування — 37 401,8 тис. грн., страхування відповідальності — 14,8 тис. грн. і обов'язкове страхування — 5 202,9 тис. грн. Загалом структура страхового портфелю СК «Еталон» має такий вигляд: майнове страхування — 70,86 %, особисте страхування — 19,21%, обов'язкове страхування — 9,9%, страхування відповідальності — 0,03 %. Кількість укладених договорів на 30.09.06 становить 429 163, а загальна сума виплат — 29 241,4 тис. грн.

Голова правління привітав керівників Івано-Франківського, Луганського, Львівського, Чернівецького, Чернігівського та Севастопольського структурних підрозділів за високий рівень виконання планових показників.

На 30.09.06 СК «Еталон» акредитована в 17 банках, в третьому кварталі 2006 року компанія отримала акредитацію в АО «Вабанк», АТ «Індекс-банк» і АКІБ «Укрсиббанк».

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 17 ліцензій на здійснення 8 обов'язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує більш ніж 60 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

Сiчень

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
Вайбер: 380681181045

03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00