7 вересня 2006
Заступником голови правління СК «Еталон» призначено Ігоря Надточія

Згідно з рішенням спостережної ради СК «Еталон» І. Надточія переведено на посаду заступника голови правління з посади директора Київської обласної філії, повідомляє прес-служба компанії.

На посаді заступника голови правління І.Надточій буде займатися розвитком роздрібного та корпоративного бізнесу.

І. Надточій, 1977 р.н., має дві вищих освіти, зокрема у 2000 р. закінчив Технологічний університет Поділля за спеціальністю «Фінанси». Трудову діяльність розпочав у 1994 р. В 2000-2005 роках працював у системі банку «Аваль» на різних посадах — займався розвитком роздрібного бізнесу. З жовтня 2005 р.- директор Київської обласної філії СК «Еталон».

Довідка СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн.

В 2005 р. загальний обсяг зібраних страхових платежів становив 114,98 млн. грн. Сума страхових відшкодувань — 77,42 млн. грн., рівень страхових виплат становить 67,3 проц. На 01.01.2006 р. страхові резерви склали 55,62 млн. грн., чистий прибуток — 79,64 млн. грн.

На сьогодні ЗАТ СК «Еталон» має 17 ліцензій на здійснення 8 обов'язкових і 15 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує більш ніж 60 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

Сiчень