1 березня 2006
СК «Еталон» підвела підсумки діяльності за 2005 рік

Загальний обсяг страхових премій, що було отримано СК «Еталон» в 2005 році, становить 114,97 млн. грн. Страхові виплати збільшилися порівняно з показником 2004 року в 2,8 рази и становлять 77,42 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба з посиланням на начальника фінансово-економічного управління компанії Євгенія Бридуна.

За інформацією фінансово-економічного управління, на 01.01.2006 року страхові резерви СК «Еталон» становили 55,62 млн. грн., статутний капітал — 180 млн. грн., активи — 343,9 млн. грн. За результатами діяльності в 2005 році страхові премії становили 114,97 млн. грн., страхові виплати — 77,42 млн. грн.

Основні показники у розрізі видів страхування:

Страхові премії: з особистого страхування — 7667,80 тис. грн., з майнового страхування — 96180,30 тис. грн., зі страхування відповідальності — 2050,60 тис. грн., з обов'язкових видів страхування — 9075,60 тис. грн.

Страхові виплати: з особистого страхування — 1164,7 тис. грн., з майнового страхування — 71853,7тис.грн., зі страхування відповідальності — 2197,7тис.грн., з обов'язкових видів страхування — 2207,5тис. грн.

Кількість договорів: з особистого страхування — 332287, з майнового страхування — 62445; зі страхування відповідальності — 84640, з обов'язкових видів страхування — 43354тис. грн.

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 18 ліцензій на здійснення 14 обов’язкових і 16 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує на ринку більш ніж 50 страхових продуктів фізичним і юридичним особам через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України, відділення банку «Аваль», а також через відділення «Укрпошти» у м. Києві, м. Донецьку і Донецькій області.

Сiчень