15 лютого 2006
СК «Еталон» виплатила 3,4 млн. грн. з особистого страхування

Страхова компанія «Еталон» за договорами особистого страхування в 2005 році виплатила 3,4 млн. грн. за 5 600 страховими випадками. Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на начальника відділу врегулювання збитків за договорами особистого та майнового страхування Тетяну ЛАПЕНКОВУ .

В структурі виплат з особистого страхування СК «Еталон» найбільшу частку займають виплати зі страхування подорожуючих за кордон — 75 % загального обсягу або більше 2,5 млн.грн., а також по добровільному медичному страхуванню — 18% або 600 тис.грн.

За словами Тетяни Лапенкової, в 2005 році порівняно з 2004 роком кількість страхових випадків зросла в 3,1 рази, а обсяг проведених виплат — в 3,3 рази.

В 2005 році максимальна виплата з добровільного медичного страхування склала 55 тис.грн. — клієнт, який був застрахований в СК «Еталон» переніс операцію на серці. Максимальна виплата зі страхування подорожуючих за кордон — 75 тис.грн. (раптове захворювання); а зі страхування від нещасних випадків — 10,2 тис.грн. (чисельні травми внаслідок ДТП).

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 18 ліцензій на здійснення 14 обов’язкових і 16 добровільних видів страхування.

ЗАТ «Страхова компанія «Еталон» є повним членом Моторного (транспортного) страхового бюро України та членом Ліги страхових організацій України.

СК «Еталон» пропонує на ринку більш ніж 50 страхових продуктів фізичним і юридичним особам через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України, відділення банку «Аваль», а також через відділення «Укрпошти» у м. Києві, м. Донецьку і Донецькій області.

Сiчень