12 грудня 2005
Юрій Петров, голова правління

Народився у 1960 році. У 1984 р. закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут за спеціальністю «Будівельно-шляхові машини і обладнання», у 1997 р. — Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування за спеціальністю «Фінанси і кредит», у 2002 р. — Київський міжнародний інститут менеджменту за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а також пройшов навчання за програмою МBA. Має вчений ступінь кандидата економічних наук.

У фінансовій системі України працює понад 10 років. Із 1994 по 1997 роки працював у системі Укрсоцбанку, займаючи у різний час посади: комерційного директора центрального агентства Кіровоградської обласної дирекції, керуючого Кіровоградською філією та заступника директора Кіровоградської дирекції Укрсоцбанку.

У 1997-1998 роках — заступник генерального директора ТОВ «Формула ТТГ ЛТД», з 1998 — директор цього товариства.

Починаючи з 2000 року і до кінця листопада 2005 року працював у банку «Аваль», обіймаючи посаду першого заступника директора, а згодом — директора Кіровоградської обласної дирекції банку «Аваль».

Одружений, виховує дочку та сина.