6 грудня 2005
Головою правління СК «Еталон» призначено Юрія Петрова

Головою правління Страхової компанії «Еталон» призначено Юрія Петрова, повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з рішенням Спостережної ради СК «Еталон» Ю.Петров приступив до виконання своїх обов'язків із 2 грудня 2005 року.

Олександр Андріяка, котрий до цього часу обіймав посаду голови правління СК «Еталон», звільнився за власним бажанням у зв'язку з переходом на нову роботу.

Ю.Петров, 1960 р.н., у 1984 р. закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут за спеціальністю «Будівельно-шляхові машини і обладнання», у 1997 р. — Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування за спеціальністю «Фінанси і кредит», у 2002 р. — Київський міжнародний інститут менеджменту за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», а також пройшов навчання за програмою МBA. Має вчений ступінь кандидата економічних наук.

Має більш ніж 10-річний досвід роботи у фінансовій системі України. Із 1994 по 1997 роки працював у системі Укрсоцбанку, займаючи в різний час посади: комерційного директора центрального агентства Кіровоградської обласної дирекції, керуючого Кіровоградською філією та заступника директора Кіровоградської дирекції Укрсоцбанку.

У 1997-1998 роках — заступник генерального директора ТОВ «Формула ТТГ ЛТД», з 1998 — директор цього товариства.

Починаючи з 2000 року і до кінця листопада 2005 року працював у банку «Аваль», обіймаючи посаду першого заступника директора, а згодом — директора Кіровоградської обласної дирекції банку «Аваль».

Одружений, виховує дочку та сина.