12 жовтня 2005
СК «Еталон» взяла участь у VII з'їзді туристичних агентств

СК «Еталон» взяла участь у VII з'їзді туристичних агентств, організованому Українською асоціацією туристичних агентств (UATA) минулого тижня у Києві, повідомляє прес-служба компанії з посиланням на начальника відділу розвитку агентської мережі юридичних осіб СК «Еталон» Зою САЗОНОВУ.

За її словами, на з'їзді компанія представила доповідь на тему «Сучасні страхові, банківські та асистанс-послуги для туристичного бізнесу».

Також, як повідомила З. САЗОНОВА, у межах з'їзду СК «Еталон» провела презентацію системи організації медичної допомоги туристам за кордоном, насамперед, на єгипетсько-турецькому напрямку, де компанія займає лідируюче місце серед вітчизняних страховиків. Зокрема, за її словами, під час презентації компанія продемонструвала основні принципи співробітництва компанії з туристичними операторами, у т.ч. у частині реалізації страхових полісів і надання медичної допомоги туристам при настанні страхових випадків під час їхнього перебування за кордоном.

У презентації також взяли участь керівники головного партнера СК «Еталон» з організації медичної допомоги — компанії Remet Assistans, що є лідируючою асистуючою компанією на території Туреччини і Єгипту.

СК «Еталон» створена в 1993 році і є однією з найбільших компаній на страховому ринку України. Статутний капітал компанії складає 180 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 18 ліцензій на здійснення 14 обов'язкових і 16 добровільних видів страхування.

Компанія пропонує на ринку більш ніж 50 страхових продуктів фізичним і юридичним особам через розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України, відділеннях банку «Аваль», а також через відділення «Укрпошти» у Києві, Донецьку і Донецькій області.