29 березня 2005
Заступник голови правління СК «Еталон» візьме участь у прес-конференції на тему перестрахування в Україні

Заступник голови правління страхової компанії «Еталон» Володимир Доценко візьме участь у прес-конференції «Перестрахування і його роль у формуванні інвестиційної привабливості України: підсумки 2004 року», що пройде 31 березня 2005 року об 11.00 у приміщенні інформагентства «Інтерфакс-Україна» (Київ, вул. Рейтарська, 8/5а, ст. метро «Золоті Ворота»).

Як повідомляє прес-служба компанії, на прес-конференції, організованій страховим рейтингом «Insurance Top» разом з журналом «Страхова справа», В.Доценко виступить з доповіддю на тему «Результати ІХ Міжнародної конференції з перестрахування: основні висновки для українських учасників ринку».

Також на прес-конференції виступлять голова наукової ради УНДІ «Права та економічних досліджень» Олександр Зальотов, заступник голови правління «Української перестрахувальної компанії «Гарант Ре» Олександр Махно, голова правління»Страхової компанії «Інкомстрах» Олександр Пушкарьов.

Акредитація журналістів за телефонами: (044) 516-85-60.