17 березня 2005
Головою правління СК «Еталон» призначено Олександра Андріяку

Головою правління страхової компанії «Еталон» призначено Олександра Андріяку, повідомляє прес-служба компанії.

За інформацією прес-служби, рішення про призначення О. Андріяки на посаду голови правління компанії було прийнято Спостережною радою СК «Еталон» 14 березня п.р.

До виконання обов'язків на цій посаді О.Андріяка приступив 15 березня п.р.

Володимира Доценка, який до останнього часу очолював СК «Еталон», призначено заступником голови правління компанії. На цій посаді В.Доценко відповідатиме за розвиток корпоративного напрямку бізнесу компанії.

Олександру Андріяці 52 роки. До середини березня 2005 року працював головою правління ЗАТ «Аваль-Інвест». З 1979 по 1990 рік він обіймав керівні посади у виборних комсомольських та партійних органах. У 1990-1994 рр. — народний депутат України. У 1995-1996 рр. — заступник голови Київської облдержадміністрації. У 1996-1997 рр. обіймав посаду голови Київської обласної організації УСПП.

У 1974 році Олександр Андріяка закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за фахом «Інженер-будівельник», у 1984 р. — ВПШ при ЦК КПУ. Одружений, має двох дітей.