9 лютого 2005
СК «Еталон-Плюс» перейменовано на СК «Еталон Життя»

ВАТ «Страхова компанія «Еталон-Плюс» з 17 січня 2005 року перейменовано на ВАТ»Страхова компанія «Еталон Життя». Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на голову правління СК «Еталон Життя» Олександра КУЛЄШИНА.

Як нагадав О.КУЛЄШИН, рішення про зміну назви компанії було прийнято на зборах її акціонерів, що відбулися 15 грудня 2004 року.

«Нова назва компанії найповніше відповідає меті нашої діяльності, яка полягає у захисті життя та добробуту наших клієнтів та членів їхніх сімей. Ми прагнемо зберегти спокій у родинах, захистити набуте, убезпечити від прикростей життя, бути „еталоном життя“ в Україні», — зазначив голова правління СК «Еталон Життя» КУЛЄШИН.

Він також додав, що СК «Еталон Життя» є правонаступником СК «Еталон-Плюс» та гарантує виконання усіх прийнятих зобов'язань у повному обсязі. СК «Еталон-Плюс», що займається страхуванням життя, заснована 21 березня 2003 року і входить до фінансової групи «Аваль». Статутний фонд компанії складає 9 млн. грн.

За два роки діяльності компанія завоювала довіру більш ніж 20 тис. клієнтів та набула значного досвіду роботи на ринку страхування життя. На сьогодні в компанії розроблено та діють 10 програм страхування для індивідуальних та корпоративних клієнтів.

Придбати страховий поліс можна в офісах Страхової компанії "Еталон":
в місті Київ:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

02660, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, 11, корпус А, оф. 1012 (10 поверх)