4 лютого 2005
СК «Еталон» звільнила Д.Татаринова з посади заступника голови правління

Київ. 3 лютого. — Рішенням правління страхової компанії «Еталон» від 2 лютого 2005 року Дмитра Татаринова звільнено з посади заступника голови правління компанії. Про це повідомляє прес-служба компанії з посиланням на управління роботи з персоналом СК «Еталон». Як повідомили в управлінні, таке рішення було прийнято на підставі заяви Д.Татаринова з проханням звільнити його за власним бажанням. На посаді заступника голови правління СК «Еталон» Д.Татаринов працював з жовтня 2004 року, куруючи питання методології та розвитку продажу страхових продуктів корпоративним клієнтам, андерайтингу і перестрахування. На сьогодні посада заступника голови правління СК «Еталон» залишається вакантною. СК «Еталон», що створена у 1993 році, є однією з найбільших компаній на страховому ринку України і посідає провідні позиції за низкою найважливіших показників. Членами правління компанії є 7 осіб. Станом на 1 жовтня 2004 р. статутний капітал компанії складав 92,6 млн. грн. Страхові платежі компанії за дев'ять місяців 2004 року склали 239 млн. грн., обсяг активів — 260 млн. грн., страхові резерви — 135 млн. грн. Компанія надає фізичним та юридичним особам повний перелік страхових продуктів через розгалужену регіональну мережу представництв — 26 управлінь у всіх регіонах України та регіональну мережу відділень банку «Аваль», що працюють у всіх містах обласного підпорядкування, районних центрах і окремих селищах, а також у всіх відділеннях «Укрпошти» у м.Києві.